Защо да изберете LONDON School of English

 

Школите, предлагащи курсове по английски език са много, рекламиращите ги брошури – още повече. Трудно е за човек да се ориентира и да избере къде да запише своето дете. Ето три причини защо това място е образователен център LONDON School of English.

В образователен център LONDON School of English ще Ви посрещне екип от професионалисти

Преподавателите са висококвалифицирани и имат индивидуален подход към всяко дете. Повечето от тях имат опит в международни образователни проекти. Групите не са големи и учителите имат възможност да опознаят добре нуждите и спецификите на всяко дете. Така могат да бъдат полезни в развиването на умения и навици, необходими за усвояването на чужд език. Децата ще имат възможност да се докоснат и да усетят радостта от научаването на нови думички. Ще развият своите социални и комутативни способности.

Ранно чуждо езиково обучение

В образователен център London School of English се залага на ранното чуждо езиково обучение. В това отношение преподавателите умело използват системата Jolly Phonics. Тази система е създадена във Великобритания преди повече от 25 години. Тя е залегнала в образователната система на острова и е помогнала на много поколения да се научат да четат и пишат на английски език. Изследванията показват, че системата работи успешно и в други страни по света. Затова се е утвърдила като една от най-добрите и ефективни за първия досег с английския език. С Jolly Phonics децата започват да учат английски още на 4 годишна възраст. Основното при нея е развиване на умения в помощ на началното обучение по английски език. Това са научаване на буквените знаци, смесване и сегментирането на звуците и правлиното произнасянето на думичките.

Учене чрез игри и забавление

Принципът на обучение на системата Jolly Phonics е  мултисензорен. Така се стимулират различни сетива у децата, което им помага да се научат да четат и пишат. Развива се слуховата, визуалната памет, както и умението да се свързват определени звуци с двигателни упражнения. В учебния процес е включена игра, затова на децата им е приятно и забавно. Те не се натоварват, учат с лекота. Забавлявайки се, по естествен начин възприемат материала.  Чрез песнички и стихчета неусетно усвояват фонетичните особености на езика. Това им създава усещане, че се справят, възпитава у тях увереност и ги мотивира да учат още повече. Веднъж формирани, тези навици ще им останат за цял живот и ще им бъдат от полезни занапред. Затова образователен център LONDON School of English е правилното място за Вашето дете. Там децата те израстват с любов към езика и познанието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *