Разтварящи се  гаражни врати

Разтварящи се  гаражни врати – коя фирма ще свърши бързо и качествено доставката и монтажа …

Разтварящи се  гаражни врати

Най-често крилото на гаражната врата се състои от две крила. Тяхното неоспоримо предимство е отлична устойчивост на взлом, тъй като при производството се използва дебела стомана (може би ламарина, сандвич панели, дърво), а конструкцията е снабдена с надеждни напречни гребени, сменяеми щифтове и ключалки от безопасен тип. Освен това такива порти имат разнообразни дизайнерски опции, различни форми, те са лесни за инсталиране и експлоатация.

За нас: Фирма за производство на гаражни врати и много други дейности. Ивко Индъстри ООД, София, ж.к. Бъкстон, ул. „Българска легия“ 41-А, 1618. З. Можете да се свържете с нас на телефон:

(02) 489 4919.

Но този популярен тип има и недостатъци, които се състоят в задължителното наличие на свободно пространство за отваряне на клапите, а през зимата също е необходимо да се работи с лопата, почиствайки мястото от сняг. Що се отнася до автоматизацията, тя може да се направи, така да се каже, увеличавайки използваемостта. Но ще трябва да платите за комфорт: устойчивостта на взлом намалява до известна степен, освен това задвижването, което ще бъде разположено в отвора, ще го направи малко по-тясно. Железни порти за гараж могат да бъдат изолирани, тъй като топлата стая за автомобил не е лукс, а предпоставка за поддържане на автомобила в добро състояние. Топлоизолаторът се полага между довършителните листове (облицовка, велпапе), а контурът също е изолиран, тоест използва се уплътнение с четка.

Важно:

Разтварящи с еврати могат да бъдат оборудвани с допълнителна функционалност: калитка, комплект фотоклетки за сигурност, система за предупреждение, осветление.

Техният принцип на действие напомня на движението на вратите на гардероба. Дизайнът на такива гаражни врати се състои от водач, инсталиран над отвора, по който платното се премества встрани, което означава, че проходът е свободен. Такива порти се инсталират в частни гаражи, в промишлени предприятия, тъй като с тяхна помощ се блокират доста широки отвори. Тип врата нагоре и обратно ↑ Надземните гаражни врати позволяват максимално използване на ширината на отвора. Техният принцип на действие е следният: платното се издига нагоре, като същевременно се отклонява встрани и се поставя (в отворено положение) успоредно на тавана. Основното предимство е, че се вписва във всеки дизайн.

Тези гаражни врати лесно се автоматизират и могат да бъдат оборудвани с калитка: вградени в завесата и свободно стоящи. И основният недостатък е възможната повреда на обекта, който е на обсег от отварящото се крило. Следователно трябва внимателно да наблюдавате разстоянието, без да се приближавате до опасно разстояние до отварящата се гаражна врата.

Е, също така разтварящи се  гаражни врати „намаляват“ височината на гаража, когато е отворен, като по този начин създават ограничения за размерите на входящите превозни средства. Важно: докато този тип порта не е много популярен, и всичко това поради високата цена и ограничения избор.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *