Сините камъни в месността Карандила

Сините камъни в месността Карандила

Възможността да правите дълги разходки в планината повече от всичко носят на градския човек невероятен релакс и психическо спокойствие, това, от което се нуждаем в големия град в ежедневието ни. Давайки си отмора от обичайното ежедневие и шума на града, Вие ще откриете възможност да сте в хармония със себе си и природата. Също така ще имате възможност да сте независими от Интернет и от всякакви социални мрежи, да се откъснете от телефоните си и да потънете в природата, която ще Ви дари с тишина и покой.

„Сините камъни“ е природен парк, който е разположен в Източна Стара планина. Може да се каже, че е едно от най-романтичните и красиви местности в цялата Източна част на Стара планина. Въздухът в месността е съвършено чист и прозрачен, климатът е специфичен, горски, а флората и фауната са изключително разнообразни.

Ние Ви каним при нас, в Комплекс „Сините камъни“. Телефон за контакт: +359 700 800 37.

Mестност „Карандила, ж.к. Сини камъни, 8800 Сливен,

Величествени и красиви са планините. Колко сила има в тях и колко е романтиката и колко са непонятни за човек. И може би наистина Планината е чудо на природата.

Говори се, че в този свят има два основни типа хора: любители на планината и любители на плажа. Изследванията показват, че любителите на плажа са екстроверти, а планините са интроверти. Но без значение към коя група принадлежите, е невъзможно да отречете красотата на тези невероятни места.

Природата се наслаждава на девствената си форма – груба, дива и далечна. Нека се насладим на тези природни чудеса от цял ​​свят заедно … и започнем бавно да опаковаме нашата туристическа раница. Местността Карандила предлага за Вас уникално изживяване по време на Вашия престой там.

Планините са идеално място за релакс, комуникация с природата и намиране на вътрешна хармония. Пешеходният туризъм в планината е много полезен за здравето и ето няколко причини защо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *