HR агенция за подбор на персонал

HR агенция за подбор на персонал – нашата фирма се занимава с подбор на персонал. Upskill : София, 1404, бул. България 111, сграда А, ет. 4. За контакти: +359 882 240 381.

HR агенция за подбор на персонал

Основният метод на хедхънтинг е активното търсене на кандидати от други компании, които са доказали, че имат успешен професионален опит. Това е примамването на успешни кандидати от специалисти от средно и високо ниво.

Първо, компания за лов на глави анализира пазара и съставя дълъг списък с организации, в които да търси подходящи кандидати.

След идентифициране на обхвата на потенциалните кандидати, на избраните кандидати ще бъдат представени предложения за по-нататъшно развитие. Работата обикновено трае от един месец до 6 месеца.

Целият „потенциален пазар“ на кандидатите трябва да бъде подреден. В резултат на това един или двама кандидати могат напълно да отговорят на нуждите на клиента-клиент.

По време на разговора, ловецът на глави се представя, говори за целта на разговора. След това той ще се опита да заинтересува кандидата, за да го покани на интервю.

Ние предлагаме персонал за лов на глави в Латвия и в чужбина, ако вече знаете списъка на компаниите, от които искате да привлечете служител, тогава можем да предложим и такава услуга (Exclusive Search).

Ползи от хедхънтинга

Методите за лов на глави в нашата организация няма да хвърлят сянка върху нашите клиенти, защото поверителността е в основата на нашето сътрудничество.

Хедхънтингът може да помогне на компанията да придобие опит на успешен конкурент и да го внедри самостоятелно в собствената си компания, но ако правите всичко директно и заобикаляте агенцията, тогава можете да се сблъскате с различни проблеми.

Технологията за хедхънтинг позволява на хората да извършат задълбочено търсене на кандидати, при подбор на персонал, да обобщят техните професионални и психологически характеристики, да открият причините, които могат да ги мотивират, да предизвикат интереса им и защо са готови да сменят работата си.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *